O nama

TKO SMO MI?

U samom središtu hrvatskog dijela doline Neretve,  prekrasnom pitoresknom gradiću Opuzen, smjestilo se obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Blago doline Neretve.

Više od tri desetljeća, vrijedni članovi obitelji Delija, bave se uzgojem mandarina, klementina, naranči, limuna, šipka, kivija i drugih poljoprivrednih proizvoda. Mandarine po kojima je dolina Neretve prepoznatljiva i jedinstvena diljem svijeta, čine okosnicu naše poljoprivredne proizvodnje i obiteljskog truda. Odabirom sorti mandarina i ostalih agruma, osiguravamo da Vaš stol krasi najukusnije i svježe voće u svakom trenutku sezone.

Unatrag pet godina bavimo se i preradom svježeg voća i povrća, te stvaranjem zdravih i ukusnih proizvoda. Proizvodi koje radimo su razne voćne marmelade, džemovi, te voćni i biljni sirupi i likeri od raznog bilja iz prirode i naših proizvoda te visokokvalitetno maslinovo ulje, napravljeno od maslina sa obronaka Slivna Ravna. Iznimnu pozornost posvećujemo našim kupcima diljem Lijepe Naše sa kojima smo razvili prijateljski odnos i kojima naše proizvode, u roku od 24 sata, sa naše plantaže dovozimo u njihove domove.

Sa naše plantaže do Vašega stola – za samo 24 sata, naša je nit vodilja kojom prodiremo do Vas, naših vjernih kupaca.

Svaki dan, dio članova obiteljskog gospodarstva, vrijedno bere ukusne plodove, te isključivo prvu klasu u popodnevnim satima prevoze u Zagreb, gdje ih preuzima drugi dio naše velike obitelji, pakira i dostavlja zadovoljnim kupcima diljem cijele SZ Hrvatske, Like, Gorskog Kotara i Slavonije.

ŠTO MI RADIMO?

Vama, našim vjernim kupcima, isporučujemo ukusno svježe voće – mandarine, naranče, klementine, šipak, limun, kivi, grejp, kaki, suhe smokve te prirodne sokove, maslinovo ulje, razne vrsta likera i pekmeza od naših proizvoda. Naši sezonski proizvodi ručno se beru, sortiraju, pakiraju i isporučuju u Vaš dom u roku od 24 sata od kako su ubrani. Sve što trebate učiniti je odabrati i naručiti ih iz udobnosti vlastitog doma.

Misija Blaga doline Neretve

Uživajući višegodišnje povjerenje mnogobrojnih kupaca, tradicijom, kvalitetom i znanjem naših članova uzgajamo sočne i prirodno dozrele mandarine i druge agrume, za koje želimo da bude Vaša dnevna doza vitamina.

Vizija Blaga doline Neretve

Nastavljajući našu tradiciju, Blago doline Neretve vidimo kao snažno obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo koje je kvalitetom svojih proizvoda i svojom bogatom ponudom uvijek korak ispred drugih, spremno zadržati konkurentsku prednost u regiji i osvojiti nova tržišta i na taj način ostvarivati zajedničke ciljeve svojih članova na zadovoljstvo potrošača i cijele šire društvene zajednice.